Funksjonærkurs 27. - 28. januar 2018

Helgen 27. - 28. januar 2018 har NMF Region Øst sin årlige funksjonærkurs helg. Kurset vil bli avholdt på Scandic, Gardermoen.

Følgende kurs vil bli avholdt: Jury, Teknisk kontrollant og Stevneleder for alle grener. Vi gjør oppmerksom på at etter endt kurs må man praktisere i gren for å få lisens.

Påmeldingsfrist 21. januar 2018. For påmelding med overnatting er det førstemann til mølla. Vi har reservert en del rom og booker fortløpende så lenge det er kapasitet.

Vi foretrekker at påmeldinger kommer samlet fra egen klubb da det er lettere administrere booking på hotellet på denne måten. Klubbene sender påmelding for sine medlemmer til post@nmfregionost.no. Kursdeltagere fra båt må klarere med sin gren/seksjon før påmelding da det i deres tilfelle er seksjonen som skal betale kurset. Alternativt er det også anledning til å melde seg på via Min Idrett. Husk at du må være innlogget for å melde deg på i Min Idrett.

Eget påmeldingsskjema for klubbene og kursinvitasjon finner du på linkene under. NB! Endring 01.01.18. Pga av varslet 2% prisøkning fra hotellet i etterkant av vår bestilling, vil oppgitte priser på opphold/forpleining bli justert tilsvarende på faktura. Vedlagte invitasjon har blitt oppdatert med info om dette.
 

Invitasjon  Påmeldingsskjema for klubber (husk å merke av hvem som evt. skal bo sammen ved å benytte linjenummer i skjemaet slik at vi får booket riktig)

For mer info, kontakt Geir Øyen post@nmfregionost.no eller mobil 93219960.

VELKOMMEN TIL KURSHELG