MC Touring Education, - førerutvikling

Førerutviklingskursene våre er over for i år etter en varm og innholdsrik helg i Trysil/Elverum 2. og 3. juni. Takk til alle som deltok, også våre flotte medarrangører MC-Huset Nydal AS og Cross Centeret Snellingen AS og instruktører fra Tango MC. Vi hadde en flott helg, og det håper vi dere også hadde.

Håper vi ses neste år.

Det ble tatt mange bilder, og disse er publisert på FB-siden vår Norges Motorsportforbund Region Øst. Alle foto krediteres Elisabeth Øyen.

  Flere foto på 


Førerutviklingskurs lørdag 2. og 3. juni 2018.

NMF Regionen Øst arrangerer MC TOURING EDUCATION 2018, førerutviklingskurs for registrerte touring motorsykler fra hele landet.  Vi tilbyr organisert kjøring i grupper med både asfalt og gruskjøring. Kursene er åpene for alle med gyldig førerkort for MC og registrert motorsykkel. Vi krever ikke medlemskap i klubb tilknyttet Norges Motorsportforbund for å delta. 

Nytt i år er at vi arrangerer to endagers kurs, men det er mulighet til å melde seg på begge hvis du ønsker det. I år er kursene lagt til Trysil. Asfaltkjøringen vil foregå på gocartbanen til NMK Elverum, og grusdelen på grysveier/områder i Trysil/Elverum området.

Instruktører er Stig Hagen fra Tango MC (www.tangomc.no) på asfalt og Torgrim Lauten og Magnus Johansson på grus.

Det er ikke mange som tilbyr opplæring på grus i tillegg til asfalt, så meld deg på og få mange nye impulser.

Kurset er åpent for påmelding, klikk her for å melde deg på, påmeldingsfrist er 4. mai. Hotellet melder at de fortsatt lar oss reserve rom hvis det er etternølere, så muligheten til å delta er fortsatt åpen frem til og med 29.05.

Til de av dere som meldte dere på innen den opprinnelige fristen, så venter det en belønning i form av ei T-skjorte som et minne fra arrangementet :)

 

  

 

Kurset er godkjent av Gjensidige, If, Tryg Forsikring og DNB Forsikring

   

Oppmøte på Radisson Blu Resort Trysil fredag kveld (lørdag for de som skal delta søndag). Herfra kjører vi samlet til gocartbanen lørdag/søndag morgen for asfaltkjøring. Her vil det foregå svingtrening, serpentiner og bremseteknikk mm hvor vi kjører på kjeglemerket bane. Etter asfaltkjøringen er ferdig spiser vi felles lunsj lokalt.

Etter lunsj drar vi til Trysil for grusdelen. Det er alltid interessant å ta med erfaringene fra asfalt og inn på grus.

Vi gjør oppmerksom på at deltagere skal ha godkjent heldekkende kjøreutstyr, sykkel i forskriftsmessig stand og at kurset kjøres etter Veitrafikklovens bestemmelser.

Det kan bli godt og varmt hvis vi er heldige med været, så en reserve t-shirt kan være lurt å ha med seg.

 FriFPris pr person er Kr 1.650,- (alternativt 2.650,- for begge dager) og inkluderer instruksjon lunsj/drikke, litt forfriskninger underveis, middag og overnatting med frokost. 

For påmelding, klikk her, påmeldingsfrist 4. mai.

Ønsker du å skrive ut en invitasjon i pdf-format, finner du det her

Kontaktpersoner: Fred Erik Jansberg - mobil 91569833 og Geir Øyen - mobil 93219960, epost post@nmfregionost.no

Med oss på kursene er også MC-Huset og Cross Centeret Snellingen AS, så her er det muligheter for en hyggelig prat og handel.

Program for dagene:

Fredag 1. juni: 

  • Oppmøte til lørdagens kurs på Radisson Blu Resort Trysil, se Google Maps for kart
  • Fredag ettermiddag/kveld frem mot middag: MC-Huset Nydal AS og Cross Centeret Snellingen AS har åpne stands, og prøvekjøring av nye sykler er mulig
  • Kl. 20:00 Middag på hotellet

Lørdag 2. juni:

08:00 Avreise til asfaltområdet
13:00 Lunsj
Etter lunsj: Avreise til grusområdet
17:30 Slutt for dagen

Lørdag ettermiddag/kveld:

  • Oppmøte til søndagens kurs på Radisson Blu Resort Trysil
  • Lørdag ettermiddag/kveld frem mot middag: MC-Huset Nydal AS og Cross Centeret Snellingen AS har åpne stands, og prøvekjøring av nye sykler er mulig
  • Kl. 20:00 Middag på hotellet for søndagens deltagere

Søndag 3. juni:

  • 08:00 Avreise til asfaltområdet
  • 13:00 Lunsj
  • Etter lunsj: Avreise til grusområdet
  • 17:30 Slutt for dagen

Velkommen på førerutviklingskurs