Trialshow Rudskogen Motorfestival

NMF Region Øst har fått pressemelding med bilder fra trialshow på Rudskogen Motorfestival tidlig i september, se under.

Første helgen i september var representanter fra NMF Region Øst Trial (RØT) på Rudskogen Motorfestival og viste frem den flotte idretten vår (se bilder under).

RØT fikk tidlig i våres en forespørsel fra Harald Huysman om vi kunne delta på Rudskogen Motorfestival, - og selvfølgelig sa vi ja. Trial er en idrett som ikke preger forsiden i lokalavisene, så dette var en unik mulighet til å vise oss frem. Som i andre idretter trenger vi rekruttering, og vi fikk en fin plassering på området denne helgen.

Utøverne fikk masse oppmerksomhet, både de rutinerte og nybegynnerne. Det er viktig å vise frem bredden. Vi hadde med Team Region Øst Trial som er et satsningsteam for utøvere i alderen 13 – 17 år i regi av NMF Region Øst, Norges beste kvinnelig utøver, to gode elite utøvere og ikke minst våre minirekrutter. De fleste klubbene i regionen var representert på dette arrangementet.

Det ble kjørt og hoppet over biler og mennesker, balansekjøring mellom kjegler og noen brukte siste rest av dekk til å «burne» og røykdekke hele området. Finansminister Siv Jensen var innom og Norges beste kvinnelige trialfører Ingveig Håkonsen, fikk hilse på henne mens hun også fikk se sykkelkontroll på høyt nivå.

Vi hadde ikke fått til dette uten våre sponsorer (Martiniussens Bilservice/Østfold Bildemontering) og alle utøvere og foreldre som laget hyggelig stemning og brukte helgen til dette.

Bilder fra trialshow Rudskogen Motorfestival 2017

(Foto: Tove Elin M. Nyskog)