AVLYST! pga. risiko for smittespredning av corona-virus

Sikkerhets- og Aktivitetslederkurs 14. og 15. mars 2020

AVLYST! Vi vil se på om det er mulig å få til en gjennomføring av kursene seinere når corona situasjonen er under kontroll. Vi beklager avlysningen, men helsen er viktigst.  

 

NMF Region Øst inviterer på vegne av Norges Motorsportforbund til Sikkerhets- og Aktivitetslederkurs på Osloungdommens Motorsenter, Hvervenbukta 14. og 15. mars.

Kursene er GRATIS i henhold til vedtak i Forbundsstyret. Enkel lunsj og kaffe er inkludert.

Våre klubber har løpende behov for både Sikkerhets- og Aktivitetsledere, så vi håper våre medlemmer setter pris på gratis kurs og og melder seg på.

Vi har satt et tak på maks 30 kursdeltakere pr. dag på grunn av kurslokalet, så her er det førstemann til mølla som gjelder.

Påmeldingsfrist er 8. mars på grunn av servering.

Påmelding via Min Idrett https://minidrett.nif.no/Event#3558912-010, du må være innlogget for å melde deg på (brukerID og passord er det samme som for Min Profil). NB! i beskrivelsen av kursene i Min Idrett står det at det tilkommer kursavgift. Dette skyldes en feil ved registrering av kursene, så se bort fra dette. Kursene er  som nevnt gratis.

Egen kursinvitasjon finner du på linken under.

 Invitasjon med program og info

Krav til søker: Må være medlem i NMF tilknyttet klubb. Aldersgrense: 16 år.

Krav til forkunnskap:
Sikkerhetsleder: Inneha en form for ordinær utøverlisens (opplæringslisens teller ikke), eller ha gjennomført og bestått e-læringsteorikurs for utøverlisens.
Aktivitetsleder: Sikkerhetslederkurs (eller gammelt 20 timers aktivitetslederkurs)

*Link til til e-læringsteorikurs for utøverlisens finner du her hvis du ønsker å se hva teoridelen inneholder. For eventuelt å gjennomføre teoridel utøverlisens må du være pålogget. ID og passord er det samme som du benytter på Min Profil/Min Idrett.

Våre klubber trenger funksjonærer for å kunne holde aktivteten i gang, så vi håper dere benytter anledningen til å delta på kurs. Kursdeltakere fra andre regioner ønskes også velkommen på kurs hos oss.

For mer info, kontakt Geir Øyen post@nmfregionost.no  eller mobil 93219960.

VELKOMMEN TIL KURSHELG!

 

Øvrige planlagte kurs i NMF Region Øst i 2020

  • Sikkerhets- og Aktivitetslederkurs 21. og 22. november (åpent for påmelding via Min Idrett)